MERSİN / SİLİFKE - Taşucu İlkokulu

Kid Game Mathematics

Okulumuz 2/C sınıf öğretmeni Taner ÇAĞLAR, Milli Eğitim Bakanlığımızın başlatmış olduğu ''Matematik Seferliği'' kapsamında Azerbaycan'dan kurucu ortaklığı ile "Kid Game Mathematics" e Twinning projesini başlattı.

Okulumuz 2/C sınıf öğretmeni Taner ÇAĞLAR. Milli Eğitim Bakanlığımızın başlatmış olduğu '' Matamatik Seferliği'' kapsamında Azerbaycan'dan kurucu ortaklığı ile "Kid Game Mathematics''e Twinning projesini başlattı. Proje Turkey(10), Romania(9), Albania(3), Azerbaijan(2), Bosnia and Herzegovina(1), Poland(1), Greece(1), Bulgaria(1), Croatia(1), Lithuania(1) 12 ülke ve 35 okuldan oluşmaktadır. Kid Game Mathematisc projesi ile tasarlanan dijital oyunlar ve materyal oyunları ile çocukların geleneksel oyunları öğrenmelerini, kültürlerinde var olan oyunları devam ettirmelerini, akıl ve zeka oyunlarını öğrenmelerini, matematik ve diğer dersleri eğlenceli hale getirmelerini amaçlanmaktadır. Böylece çocuklara okulu ve matematiği sevdirmeyi de amaç edinmiş olunacaktır. Bu projede büyük emek gösterecek olan sınıf öğretmenimiz Taner ÇAĞLAR'a teşekkür ederiz.

22-01-2023

Yayın: 22.01.2023 - Güncelleme: 22.01.2023 23:20 - Görüntülenme: 167